Tavaszi, nyári és őszi esküvői meghívó ötletek

Az esküvői meghívó kiválasztásának folyamatában vagy? Ez egy bonyolult folyamat lehet, amelyet alaposan át kell gondolni. A kiküldött esküvői meghívók lesznek az első benyomás, amit az emberek az esküvődről kapnak, és szeretnéd, ha jó első benyomást keltene.

Az esküvői meghívó kiválasztásakor az egyik első és legfontosabb szempont az esküvő időzítése. Ha télen vagy ősszel tartod az esküvőt, a meghívók egészen másképp fognak kinézni, mint a tavaszi meghívók. Az alábbiakban néhány általános ötletet és tippet találsz, amelyek segítenek a helyes döntés meghozatalában.

Tavaszi esküvői meghívók

A tavasz általában az új élet, az újjászületés, a ragyogó új színek és a virágzó virágok ideje! Ezeket a dolgokat érdemes szem előtt tartani, ha azt szeretnéd, hogy a tavasz legyen az esküvői meghívók témája. Nem számít, mit kerestek: elegáns, tavaszi esküvői meghívókat vagy akár olcsó esküvői meghívókat, az évszakot kell kihasználniuk. Ismét át kell gondolnod, hogy mit jelent a tavasz neked és a vőlegényednek.

Színek: a rózsaszín bármely árnyalata, élénkzöld, ezüst és természetesen tiszta fehér.

Díszítések és motívumok: virágok, mint például liliom vagy rózsa, tulipán és százszorszép. A pillangók és a madarak is jól működnek.

Papír: A fent említett árnyalatú kartonpapír vagy fehér, fényes textúrájú kartonpapír.

 

Esküvői meghívók nyárra

Ha a nyári hónapokra tervezed az esküvődet, akkor természetesen nyári esküvői meghívót szeretnél. Ezek lehetnek bármi a lehetőségek széles skálájából, viccesek és a hivatalosabb meghívók. Megint csak attól függ, hogy mit jelent számodra a nyár. Gondolhat a tengerparton eltöltött napsütéses, vidám napokra egy tengeri témával, vagy a kertben eltöltött pihentető napokra.

Színek: rózsaszín, világoskék, tiszta fehér és sárga pasztellszínek.

Strandruházat, rafia, anyag (szövetek), szövet, dekoráció, díszítés

Papír: pergamen, könnyű kartonpapír vagy kézzel készített, préselt virágokkal díszített papír.

Esküvői meghívók őszre

Ha az esküvőre ősszel vagy télen kerül sor, akkor az esküvői meghívó témája illeszkedjen az évszakhoz. Nem lenne értelme például egy olyan meghívónak, amelyen tavaszi liliomok vannak. A tipikus őszi esküvők esetében gondold végig, mit jelent számodra ez az évszak. Odakint lehűl az idő, és a fákról a vörös, a barna és a sötétsárga gyönyörű árnyalataiban hullanak a levelek. Lehet, hogy már hó van a földön, és itt az ideje, hogy meleg tűz mellett melegedjünk fel  a téli ünnepek közeledtével. Ezek az érzések vezetnek majd, ha téli esküvői meghívókat választasz.

Színek: barna, zöld, arany, fehér vagy akár törtfehér.

Díszítés és motívumok: széles cseresznyeszalagok és masnik, őszi levelek, fenyőtobozok, tobozok, arany levelek, dombornyomott és kiemelt elemek.

Papír: texturált papírra lesz szükséged. A nehéz kartonpapír csodálatos érzést ad. A vágatlan vagy befejezetlen szélű papírok gyönyörűek. Vastag zsákvászon akkor is használható, ha nyomtatásra kerül.

Az esküvői meghívó nagyon szórakoztató, de fontos része lehet az esküvőszervezésnek. Mivel ez annyira fontos, és első benyomásként fog hatni a vendégek számára, és gyakran emlékezetes tárgy vagy emléktárgy lesz, fontos, hogy szánj egy kis időt arra, hogy átgondold a megfelelő lehetőséget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *