Trenduri in obiecte sanitare de baie de lux

Obiectele sanitare sunt vedetele baii, indiferent de ce altceva vreti sa credeti. Vasul de toaleta, chiuveta, cabina de dus si cada fac dintr-o camera de baie un loc primitor, sau din contra, unul mai putin primitor. Partea buna este ca avem posibilitatea sa alegem cele mai extravagante obiecte sanitare de baie de lux, pentru ca acum, preturile nu mai sunt chiar atat de mari, ca acum 5 ani, spre exemplu.

Cel mai bun mod de a incepe este sa vizitezi un showroom cu obiecte sanitare de lux pentru a-ti face oidee cu privire la modelel disponibile, gusturile tale si bugetul pe care va trebui sa il aloci remodelarii baii, si vei avea ocazi sa pui toate intrebarile care iti trec prin minte, in legatura cu obiecte sanitare de baie de lux.

1Consilierul magazinul te va putea indruma in procesul de selectie si iti va face recomandari in functie de suprafata, bugetul si gusturile tale.  In principiu trebuie sa tii ca daca poti sa visezi la baia perfecta, poti avea baia perfecta.  Acum haide sa aruncam o privire asupra notiunilor generale ale obiectelor sanitare de lux pentru a fi in cunostinta de cauza cand vei merge in showroom.

Dusul este dispinibil in 2017 in mai multe forme si cu mai multe functii. De la jeturile de apa perpendiculare care au nevoie de ceva mai multa apa pentru a functiona la parametric normali, pana la dusurile ample din tavan orice va doriti puteti avea. Mai exista dusurile duble, cu doua duze, si dusurile complexe ce cuprind dusuri in tava, para de dus si duze in perete. Practic, dusul a devenit fantezia designerilor de interior.

Nici chiuvetele nu au fost uitate, ele devenind in multe bai punctul focal. La fel ca in cazul dusurilor, chiuvetele pot fi reprezentate in sute de stiluri , de la cel vintaje panal a ultr modern sau industrial. Ideal ar fi sa potriviti stilul chiuvetei cu stilul robinetilor din intreaga baie pentru un look uniform si stilat. Materialele din care chiuvetele sunt fabricate au suferit o modificare uriasa, acum avand la dispozitie chiuvete din sticla, piatra naturala, lemn sau ceramica.

Robinetii moderni au fuctionalitati modern, ei reusind astfel usureze viata posesorilor. Unele dintre cele mai moderne modele pot chiar sa dizolve murdaria si sa previna blocajele. In plus, unii robineti merg chiar mai departe si contin piese de siguranta ce previn scurgerile. Sa nu mai vorbim de robinetii cu senzori, care in ziua de astazi pot preveni adevarate dezastre.

Toaletele moderne includ si modele ce sunt ceva mai inalte decat cele traditionale, ele fiind potrivite pentru persoanele cu dizabilitati sau cu probleme de locomotie.  Desi acestea nu sunt potrivite pentru copii. Desigur, in functie de nevoile din familia dumneavoastra, puteti alege modelul potrivit. In plus, la fel ca si chiuveta si cada de baie, vasul de toaleta poate fi colorat in aproape orice culoare. Spre deosebire de chiuvete, insa, materialul favorit ramane ceramica, intrucat metalul creeaza o senzatie de rece si industrial pe care oamenii o accepta cu greu in baile lor. Cu toate acestea, functionalitatea lor a crescut fata de acum 20-30 de ani. Blocajele sunt prevenite mai usor, si sa nu uitam de functia de incalzire a scaunului.

In concluzie, baia dumneavoastra de vis poate deveni o realitate in mai putin timp si cu mai putini bani decat v-ati astepta. Desigur, pentru obiecte sanitare de baie de lux, va trebuie sa investiti ceva mai multi bani, dar veti si primi mai mult. Totul depinde doar de dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *