Cum sa alegi un restaurant nunta

In cazul in care te afli in cea mai frumoasa perioada a vietii tale iar evenimentul minunat pe care l-ai asteptat de atata vreme, ziua in care iti unesti destinul cu persoana iubita, se apropie, trebuie sa ai in vedere faptul ca un restaurant de vis este cea mai importanta alegere. Foarte multe detalii trebuie puse la punct iar tu trebuie sa fii convins ca toate acestea necesita mare atentie. In cazul in care ai un numar mare de invitati, este cazul sa te orientezi catre un restaurant spatios si elegant. De ce sa alegi ceva sub standardele tale doar pentru a plati mult mai putin? O nunta este un eveniment unic care ramane pentru totdeauna intiparit in minte si memorie. Alege un local luminos, decorat in culorile tale preferate care sa favorizeze realizarea calitativa a filmarilor si a fotografiilor. Investeste intr-un restaurant nunta frumos, elegant si calitativ.

Un alt aspect extrem de important este ringul de dans. Bineinteles ca iti doresti ca dansul mirilor sa iasa asa cum ti-ai dorit si voi doi sa fiti in centrul atentiei. Fii atent la miscarile pe care le faci si dedica-te asa cum ai invatat la orele de dans. De asemenea, invitatii trebuie sa stea lejer la masa si sa socializeze cu ceilalti, de preferabil acestea sa se cunoasca intre ei.

restaurant nuntaUn aer conditionat bine pozitionat nu iti va deranja invitatii iar acestia se vor simti in largul lor. Mai mult de atat, pentru a nu exista discutii, intereseaza-te din timp in legatura cu locurile de parcare. Sigur ca nu ai vrea ca unii invitati sa ramana fara acest privilegiu, atat de important la un asemenea eveniment. Discuta cu managerii localului pe care ti-l alegi iar ei iti vor oferi mai multe detalii in acest sens. Daca te-ai decis asupra unui local, discuta cu seful restaurantului despre ce taxe exista si cand poti sa le achiti. In urma stabilirii acestui fapt, poti sa te relaxezi putin si sa iti indrepti atentia spre meniu. Majoritatea restaurantelor au un anumit tip de meniu prestabilite, la fel si continutul lor, care difera in functie de pret.

De asemenea, important este si numarul chelnerilor de la o nunta, intreaba cati chelneri vor fi in sala in timpul petrecerii. Nu ti-ai dori ca unii invitati sa se supere din cauza faptului ca au fost neglijati. Mai mult de atat, stabileste cu seful de sala plata aferenta fiecaruia. Nu uita de un alt aspect extrem de important, acela de a stabili din timp restaurantul pentru nunta. Sigur nu ti-ai dori sa ramai fara o locatie superba, din cauza unei simple neatentii. De cele mai multe ori, un restaurant elegant, de calitate, se afla in cadrul unui hotel Bucuresti. Nu neglija acest aspect! Ia in vedere toate detaliile, tine minte ce iti doresti iar in caz ca ai anumite nelamuriri, nu ezita sa intrebi personalul care iti sta la dispozitie. O nunta de vis intr-un local perfect reprezinta primul pas in inceperea unei casnicii frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *